Tuinontwerp

Bekijk de kosten van een tuinontwerp

20%

Discount

42,- Vanaf prijs

35,-   per m2

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

Tuinotnwerp

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per m2

Wanneer u een idee in uw hoofd heeft voor een tuinontwerp, is het soms lastig om voor te stellen hoe dit er straks echt uit komt te zien. Door middel van een tuinontwerp kunt u een goed beeld krijgen hoe de tuin er straks uit komt te zien en/of u nog iets wilt veranderen. Zo zijn de verhoudingen beter te zien op een ontwerp en ziet u misschien nog mogelijkheden die u anders niet heeft gezien. U kunt de juiste afmetingen zien en zorgen voor een goede basis.

Tuinontwerp

42,- Vanaf prijs

35,- per m2

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Apparatuur Gebruik

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Tuinotnwerp

Daarnaast is het een voordeel dat degene die het ontwerp voor u maakt mee kan denken met hoe u de tuin het beste kan inrichten en heeft wellicht nog wat goede extra ideeën waar u nog niet eerder aan heeft gedacht! Zo weet u zeker dat u komt tot het beste ontwerp en dat de tuin helemaal naar wens wordt. Hierdoor kunt u de komende jaren nog genieten van uw tuin.

Veelgestelde vragen over tuinontwerpen

Wat zijn de kosten om een tuinontwerp te laten maken?

De kosten om een tuinontwerp verschillen per tuin. De grootste factor hiervan is de grootte van de tuin. Wanneer het een kleine tuin betreft, zijn de kosten ook lager. Hoe groter de tuin, hoe hoger de kosten zullen zijn om een tuinontwerp te laten maken. U kunt uitgaan dat de kosten per m² gemiddeld €35,- zijn. Wanneer u voor een tuinontwerp kiest, weet u zeker dat de tuin voor de komende jaren naar wens is. Er wordt overal over nagedacht en dit voorkomt dat u spijt krijgt van bepaalde keuzes en u sneller weer toe bent aan een nieuwe tuin. Het is dus een investering om een tuinontwerp te laten maken, maar uiteindelijk zult u goedkoper uit zijn omdat u langer kunt genieten van de tuin. Daarnaast weet u aan de hand van een tuinontwerp ook precies hoeveel het kost om de tuin aan te leggen. Wanneer er van tevoren geen ontwerp wordt gemaakt, maar er wordt gelijk aan de slag gegaan met het aanleggen van de tuin, kan het zijn dat de aanleg achteraf duurder uitpakt. Er zijn misschien toch andere materialen nodig of tijdens het aanleggen ziet u dat iets anders toch mooier of handiger is. Hierdoor lopen de kosten steeds hoger op, terwijl als er van tevoren een ontwerp was gemaakt, wist u precies wat de kosten zouden zijn van de tuinaanleg. Bovendien kunt u in het tuinontwerp de verschillende kosten terugzien. Zo ziet u bijvoorbeeld een overzicht van de kosten van de materialen en een overzicht van de kosten van het personeel. 

Zijn er ook voorbeelden van een tuinontwerp van de ServiceRight klussers?

Er zijn ook zeker voorbeelden van een tuinontwerp terug te vinden. Wanneer u een klusser aangewezen krijgt, kunt u het best een aantal voorbeelden opvragen bij de klusser. Zij zullen u voorzien in de meest recente voorbeelden zodat u een goed beeld heeft bij wat u van de klusser kunt verwachten en wat voor tuinontwerp er gemaakt zal worden.

Tuinontwerp Tuinontwerp

Kan ik na het tuinontwerp ook de tuin laten maken?

Het is zeker mogelijk om na het tuinontwerp ook de tuin te laten aanleggen. Het aanleggen van de tuin kan gedaan worden door een hovenier. Een hovenier is ook in te schakelen via ServiceRight Klussen. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om de hovenier een tuinontwerp te laten maken. Op deze manier kunt u alle klussen bij één partij neerleggen. Dit scheelt in het onderhouden van de contacten en daarnaast ook vaak in de kosten. Tevens, is het zo dat wanneer u ervoor kiest om de tuin te laten ontwerpen en te laten aanleggen door dezelfde partij, dat u er ook zeker van kunt zijn dat hovenier precies weet wat de bedoeling is met het ontwerp en er geen miscommunicatie kan ontstaan. Wanneer u op zoek bent naar enkel een tuinontwerp, is dat uiteraard ook mogelijk. Dit kan door partijen die enkel gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van tuinen. Een voordeel van zulke partijen is dat zij geen belang hebben bij de materialen die er worden gebruikt of hoe de tuin wordt ingedeeld. U betaalt hen immers alleen voor het ontwerp. Hierdoor weet u zeker dat u een onafhankelijk ontwerp ontvangt waarbij er geen andere voordelen voor de klusser aan vast zitten. Bent u toe aan een nieuwe tuin? Schakel dan nu zowel een klusser voor een tuinontwerp in als een hovenier die de tuin ook daadwerkelijk voor u kan aanleggen. Zo kunt u straks weer jaren genieten van uw tuin en weet u daarnaast ook zeker dat de tuin volledig naar wens is aangelegd! 

In welke Nederlandse steden is een tuinontwerper het meest gezocht?

In de volgende Nederlandse steden wordt er het meest gezocht naar een tuinontwerper:

 

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

ServiceRight Klussen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Tuinontwerp geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Tuinontwerp?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke