Schutting plaatsen

Bekijk de kosten van een schutting plaatsen

20%

Discount

17,94 Vanaf prijs

14,95   per meter

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

Schutting plaatsen

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per m2

Een schutting plaatsen kan soms een lastige klus zijn. De schutting moet natuurlijk recht geplaatst worden en waterpas zijn. Een schutting is vaak niet goedkoop en daarom is het wel belangrijk dat de schutting goed geplaatst wordt. Wanneer dit mis gaat, kan het vaak duur uitpakken om dit recht te trekken, wellicht moeten er schuttingdelen opnieuw worden aangeschaft. Dat is natuurlijk zonde, dus ga gelijk voor goed werk en laat een schutting plaatsen door een van de klussers van ServiceRight Klussen.

Schutting plaatsen

17,94 Vanaf prijs

14,95 per meter

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Apparatuur Gebruik

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Schutting plaatsen

Zo weet u zeker dat de klus goed uitgevoerd wordt en dat u snel kunt genieten van de privacy in uw tuin door de geplaatste schutting. Mocht er in de toekomst iets mis zijn met de schutting, heeft u ook altijd een plek om naar terug te gaan en in de meeste gevallen kunt u nog onder de garantie herstelwerkzaamheden laten uitvoeren.

Veelgestelde vragen over schutting laten plaatsen

Kan ik beter een beton of houten schutting laten plaatsen?

Het is natuurlijk lastig aan te geven waar u voor moet kiezen. Wij kunnen voor u wel een aantal voor- en nadelen op een rijtje zetten zodat u zelf een weloverwogen keuze kunt maken.

Een beton/houten schutting heeft de volgende voordelen:

  • Het grootste voordeel van een combinatie van beton en hout is dat er weinig onderhoud plaats hoeft te vinden om de schutting goed te onderhouden. Er vindt geen houtrot aan de onderkant plaats en dit zorgt ervoor dat de schutting jaren mee kan!
  • Een ander voordeel is dat de schutting vaak goed blijft staan. De schutting zorgt voor veel stevigheid en bij een flinke wind is de kans ook groot dat de schutting netjes op zijn plek blijft staan. Geen zorgen meer dus om de schutting als er slecht weer op komst is! De betonpalen en het betongaas zorgen voor een goede stevigheid.
  • De andere reden waarom veel mensen kiezen voor een beton/houten schutting is de uitstraling die de schutting heeft. Het is een combinatie van modern en klassiek en past eigenlijk in elk type tuin. Er is ook veel variatie zoals licht en donker beton en ook de hoogte van het beton is vaak te kiezen.

De voordelen van een houten schutting zijn:

  • De meest voorkomende reden dat mensen kiezen voor een houten schutting is de uitstraling. De uitstraling van een houten schutting is klassiek en past eigenlijk in elke tuin. Er zijn ook vele houtsoorten te kiezen, zodat er altijd wel een houtsoort is te kiezen passend bij de tuin.
  • Een ander voordeel is dat de schutting eenvoudig is op te knappen. Wanneer u de houten schutting zat bent, is deze eenvoudig over te schilderen waardoor er ineens een totaal andere uitstraling ontstaat!
  • Een ander voordeel van een houten schutting is dat deze makkelijk te plaatsen is. Ze zijn eenvoudig op maat te maken en licht in gewicht, waardoor het plaatsen vaak makkelijk gaat.

Kortom: er zijn vele mogelijkheden in het kiezen van schuttingen. De klussers van ServiceRight Klussen zorgen ervoor dat de schutting op de juiste manier geplaatst wordt. Naast een houten of een betonschutting kunt u bijvoorbeeld ook nog kiezen voor een kokos of bamboe schutting. Bekijk snel de mogelijkheden via de online tool op ServiceRight Klussen of chat om de mogelijkheden te bespreken!

Wat kost het om een (goedkope) schutting te laten plaatsen?

Heeft u al een mooie schutting kunnen kopen, maar moet deze nog geplaatst worden? Het is mogelijk om dit te laten plaatsen via ServiceRight Klussen. De kosten om een schutting te laten plaatsen kan verschillen, maar we kunnen u wel een gemiddelde prijs geven zodat u een idee heeft waar u rekening mee kunt houden.

Een schutting laten plaatsen kost gemiddeld €14,95 per meter. Dit is een gemiddelde prijs, want het is afhankelijk van het materiaal dat er gebruikt wordt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de ondergrond en het voorwerk dat al gedaan is. Daarnaast is de uurprijs afhankelijk van de ervaring van degene die de schutting zal plaatsen. Iemand met meer ervaring zal ook een hogere prijs hebben, maar daarentegen zal de klus wel sneller uitgevoerd kunnen worden door de vele jaren ervaring. Het is zeker aan te raden om de schutting te laten plaatsen door een klusser met ervaring, zodat u er zeker van kunt zijn dat de schutting goed is geplaatst en deze niet zomaar omwaait als er een harde wind staat. Daarnaast kunnen ervaren schuttingbouwers vaak binnen één dag een schutting plaatsen als alles meezit. Zo kunt u al snel genieten van de privacy die uw nieuwe schutting biedt en daarnaast van de uitstraling waarvoor u gekozen heeft. Wellicht wilt u de schutting nog opleuken met lichtjes en plantjes. Hiermee kunt u sneller aan de slag gaan zodat de tuin zo snel mogelijk helemaal naar wens is!

Kan ik een schutting en poort laten plaatsen?

Ja, het is zeker mogelijk om een schutting met poort te laten plaatsen. Wanneer het mogelijk is om aan de achterkant de tuin te verlaten doordat er bijvoorbeeld een straat of steeg achter ligt, kan er ook een poort geplaatst worden. Hierdoor kunt u ook eenvoudig via de achterkant de tuin verlaten of juist ingaan. Wanneer u een schuur achterin de tuin heeft, is het helemaal aan te raden om een poort aan te schaffen. Op deze manier kunt u eenvoudig de spullen uit de schuur halen en verplaatsen, bijvoorbeeld in het geval van fietsen. Het is uiteraard niet de bedoeling om continue de fietsen of andere spullen door het huis te vervoeren als er geen poort is. Kies daarom voor een poort en laat deze plaatsen door een van de klussers die zijn aangesloten bij ServiceRight Klussen.

Het plaatsen van een poort is vaak nog net iets lastiger dan de andere schuttingdelen. Het is belangrijk dat de poort goed geplaatst wordt omdat deze anders bijvoorbeeld niet goed sluit of open gaat. Daarnaast moet de deur precies het juiste formaat zijn omdat deze anders niet goed tussen de schutting past. Deze moet ook niet te groot zijn, omdat deze anders geen ruimte meer heeft om goed te draaien. Wilt u er zeker van zijn dat zowel de schutting als de poort op de juiste manier wordt geplaatst? Schakel dan een klusser in die deze klus correct voor u uitvoert! Zelf geen zorgen, maar wel het plezier van een goed geplaatste schutting!

In welke Nederlandse steden is een schutting laten plaatsen het meest gezocht?

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

ServiceRight Klussen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Schutting plaatsen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Schutting plaatsen?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke