Elektricien

Bekijk de kosten van een elektricien

20%

Discount

34,80 Vanaf prijs

29,-   per uur

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

Aannemer huren

The average duration of this service: 1 uur

Een elektricien regelt alles wat te maken heeft met de elektriciteit. Het is belangrijk dat dit goed gedaan wordt, want wanneer er problemen zijn met elektriciteit kan er kortsluiting ontstaan waardoor u zonder stroom zit of in het ergste geval kan er brand ontstaan met alle gevolgen van dien. Wanneer u zelf geen kennis heeft over de elektriciteit, is het dus ook verstandig om een elektricien in te schakelen om dit allemaal te voorkomen.

Elektricien

34,80 Vanaf prijs

29,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Apparatuur Gebruik

Inclusief Afvoeren Puin

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Aannemer huren

Via ServiceRight Klussen schakelt u eenvoudig een elektricien in die al deze zaken voor u kan oppakken en ervoor kan zorgen dat alle elektriciteit goed is aangesloten. Daarnaast bezit een elektricien het juiste gereedschap en kunnen ze de klussen veilig en snel uitvoeren. Zo bent u verzekerd van goed aangesloten elektriciteit en kunt u veilig wonen in uw huis.

Veelgestelde vragen over Elektricien

Wat zijn de kosten van een elektricien?

Een elektricien kan voor verschillende klussen ingezet worden. Wilt u bijvoorbeeld de totale elektriciteit aanleggen in huis, wilt u stopcontacten verplaatsen of wilt u enkel 1 stopcontact toevoegen? Dit zijn allemaal verschillende klussen waar ook verschillende kosten bij zullen horen. De elektricien kan een uurprijs hanteren en hierbij kunt u rekening houden met gemiddeld €29 per uur. Zo kunt u zelf een inschatting maken van wat de klus zal gaan kosten. Het is ook mogelijk om een vaste prijs voor de klus af te spreken met de elektricien. Hierbij is het belangrijk om goed te bespreken wat er precies gedaan moet worden en wat de verwachtingen zijn. Zo kan de elektricien een inschatting maken van hoe lang hij of zij verwacht bezig te zijn met de klus en hierbij een vaste prijs met u afspreken.

Een elektricien die al langer werkzaam is als elektricien kan ook een hoger uurtarief rekenen dan het gemiddelde uurtarief. Het voordeel is dat deze elektriciens ook meer ervaring hebben en daardoor de klus vaak sneller uit kunnen voeren. Het materiaal zit vaak bij de prijs inbegrepen. Het materiaal zal de elektricien zelf meenemen aangezien zij zelf al het materiaal al bezitten en dit vaak ook in de werkauto ligt. Het kan alleen wel zo zijn dat er net iets speciaal besteld moet worden wat niet op voorraad is. Dit kan bijvoorbeeld een extra kabel zijn of een stopcontact. Deze kosten kunnen nog wel aan u doorberekend worden. Dit gaat uiteraard altijd in over met u.

Kan ik bij een elektricien in de buurt inboeken?

Het is mogelijk om een elektricien in de buurt te boeken. Dit is ook juist aan te raden omdat de elektriciens zo snel langs kunnen komen omdat ze toch al in de buurt zijn. Via ServiceRight Klussen hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Dit is een van de vele voordelen als u een elektricien boekt bij ServiceRight Klussen. Bij ServiceRight Klussen kijken we naar de klus die gedaan moet worden en zoeken we vervolgens een elektricien bij u in de buurt die de klus voor u kan uitvoeren. U kunt op elk moment van de dag online een elektricien boeken. Het is ook mogelijk om dit telefonisch te doen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 via de chat. Samen kunnen we dan de elektricien die als eerst beschikbaar is en zo dicht mogelijk in de buurt is naar u toe laten komen zodat zo snel mogelijk het probleem kan worden verholpen.

Er zijn al ruim 6.000 klusbedrijven aangesloten bij ServiceRight Klussen, waardoor er altijd een elektricien is aangesloten bij u in de buurt. Het voordeel hiervan is dat er voordelig een elektricien voor u ingezet kan worden en die ook nog eens snel op locatie kan zijn! Wij kijken bij het boeken van een elektricien voor u dus altijd naar de locatie, zodat de elektricien nooit ver hoeft te rijden en u snel geholpen wordt! Een klus is verzekerd via de verzekering van de klusser! De hoogte van de verzekering is per dienst & servicepunt afhankelijk en verschillend. Bij de screening zal iedere klusser akkoord moeten gaan met het tonen van een actieve aansprakelijkheidsverzekering voor actieve deelname aan de ServiceRight.

In welke Nederlandse steden is een elektricien het meest gezocht?

Kan ik een elektricien met spoed krijgen?

Het is zeker mogelijk om een elektricien te boeken met spoed via ServiceRight Klussen. Tijdens het online boeken van uw elektricien kunt u aangeven dat het spoed betreft en u ziet dan gelijk de extra kosten die hier aan vast zitten! Wanneer u last heeft van een storing en de volledige elektriciteit er uit ligt kunnen wij ons voorstellen dat u met spoed een elektricien zou willen inhuren. Het is tegenwoordig lastig om zonder stroom te zitten en stroom hebben we ook voor alles nodig. Ook wanneer er een gevaarlijke situatie voordoet, is het belangrijk om zo snel mogelijk een elektricien in te schakelen. Zij kunnen de situatie snel verhelpen en ervoor zorgen dat het probleem zich niet meer voordoet. Wanneer het probleem zich doordeweeks tussen 09:00 en 18:00 voordoet, is het ook mogelijk om via de chat contact op te nemen met de klantenservice. Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk een elektricien voor uw klus zoeken en deze naar u toe sturen. Wanneer het buiten deze tijden om nodig is om een elektricien in te schakelen, vragen wij u online een afspraak te boeken.

Doordat er aan de spoedservice ook extra kosten zijn verbonden, raden wij de spoedservice enkel aan wanneer dit echt dringend nodig is. De spoedservice raden wij aan wanneer er helemaal geen stroom is en u dus zonder licht, verwarming en koelkast zit. Is dit het geval? Boek dan via ServiceRight Klussen direct met spoed uw elektricien zodat wij het probleem snel voor u kunnen oplossen!

Is het mogelijk om een erkend CV-elektricien bij mij thuis te krijgen?

Het is zeker mogelijk om een erkend CV-elektricien te boeken via ServiceRight Klussen. Bij ons platform zijn alleen erkende klussers aangesloten, waardoor we ook de garantie kunnen geven op de kwaliteit van de klus. We willen bij ServiceRight Klussen uiteraard dat u een vakman toegewezen krijgt die de juiste diploma’s en certificaten bezit. Veel klussen zijn erg specialistisch en het is ook niet voor niets dat u hiervoor een expert wilt inschakelen. Dit is de reden dat wij alleen werken met erkende klussers. Ook voor een CV-elektricien zult u dus een erkend CV-elektricien bij u thuis krijgen om de klus te kunnen uitvoeren. Erkende elektriciens zijn op de hoogte van de hoogste veiligheidseisen en de nieuwste regels. Een elektricien krijgt een erkenning als deze beschikt over de juiste diploma’s, glansrijk door de bedrijfscontroles komt, werkt volgens de normen en eisen zoals het bouwbesluit en NEN-normen. Daarbij is het ook belangrijk dat de elektricien zichzelf bij schoolt zodat hij of zij altijd op de hoogte is. Naast de normen, eisen en regels die kunnen veranderen zal het ook zo kunnen zijn dat een manier van werken veranderd en dat er nieuw, beter en veiliger materiaal beschikbaar is om het werk mee uit te voeren. Al deze punten zijn van belang bij het werk als elektricien en waarom wij alleen werken met erkende elektriciens.

Wilt u gebruik maken van een erkende elektricien en direct uw opdracht uitzetten? Doe dit dan direct via de online tool zodat wij direct voor u op zoek kunnen gaan naar de erkende elektricien bij u in de buurt!

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

ServiceRight Klussen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Elektricien geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Elektricien?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke