Tegelzetter

Bekijk de kosten van een tegelzetter

20%

Discount

23,40 Vanaf prijs

19,50   per m2

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

Tegels zetten

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per m2

Als u uw huis renoveert of verbouwt, kunt u via ServiceRight Klussen uw vloer laten betegelen. Een geheel nieuwe vloed geeft uw huis een hele nieuwe sfeer. Het is ook mogelijk om via ServiceRight Klussen uw oude vloer eruit te laten halen. Bij ServiceRight Klussen zijn meer dan 6.000 erkende klussers aangesloten die u kunnen helpen met de klus, waaronder het betegelen van uw wand of vloer.

 

 

Tegelzetter

23,40 Vanaf prijs

19,50 per m2

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Apparatuur Gebruik

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Tegels zetten

Wanneer u een wand opnieuw wilt laten betegelen, of uw huidige tegel muur is aan vervanging toe, kunt u via ServiceRight Klussen een tegelzetter bij u in de buurt inhuren om deze accuraat, vakkundig en professioneel te laten betegelen. De tegelzetter bij u in de buurt gaat vlot, maar secuur te werk. U kunt een tegelzetter inhuren voor onder andere uw keuken, toilet en badkamer.

Veelgestelde vragen over tegelzetters

Hoe betegelen jullie een vloer

Allereerst halen wij de oude vloer er vakkundig, secuur en professioneel uit. Vervolgens leggen wij per m2 het voegwerk, waarna we de tegels plaatsen. Uiteraard zijn verdere opties bespreekbaar. Neem gerust contact op met ons voor de opties.

Hoeveel m² legt een goede tegelzetter per uur?

Het is lastig aan te geven hoeveel m² een goede tegelzetter per uur kan leggen. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo is een van de belangrijkste factoren namelijk in welk patroon de tegels gelegd moeten worden. Zo zijn simpele vierkante tegels een stuk makkelijker te leggen dan tegels die in een speciaal patroon gelegd moeten worden. Niet alleen het patroon is van invloed op het aantal m² per uur, maar ook de grootte van de tegel. Zo gaan tegels die 60×60 zijn een stuk sneller dan tegels van 10×10. Hier moeten veel meer tegels voor gelegd worden, waardoor de tegelzetter ook langer bezig zal zijn. 

Naast deze factoren, zijn er nog een aantal factoren die van invloed zijn op de snelheid waarmee een goede tegelzetter het aantal m² tegels kan leggen per uur. Dit is bijvoorbeeld het oppervlak. Is deze helemaal vlak of zijn er nog oneffenheden die eerst weggewerkt moeten worden? In het laatste geval zal de tegelzetter uiteraard langer bezig zijn. Het is mogelijk om met de tegelzetter een prijs per uur af te spreken. Vraag dan van tevoren een inschatting hoe lang de tegelzetter verwacht bezig te zijn. Hierdoor heeft u een bepaald bedrag waarmee u rekening kunt houden in de kosten. Het is ook mogelijk om een vast bedrag af te spreken wanneer zowel u als de tegelzetter zich daar prettiger bij voelt. Bespreek dit vooraf met de tegelzetter zodat er duidelijke afspraken zijn over de prijzen.

Voordelen van betegelen?

  • Een nieuwe vloer werkt sfeerverhogend.
  • Met een nieuwe vloer voelt het alsof u in een nieuw huis terecht komt.
  • Tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Kan ik een offerte van een tegelzetter krijg voordat ik inboek?

Voordat u een tegelzetter boekt via ServiceRight Klussen ontvangt u eerst een prijsopgaaf. Wanneer het mogelijk is, geven wij u direct een prijs zodra u de klus wilt inboeken. Wanneer er eerst meer informatie nodig is, vragen wij de informatie bij u op en zullen we u daarna een offerte toesturen. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten aan kosten en komt u op het moment zelf niet meer voor onaangename verrassingen te staan. Bij ServiceRight Klussen staan wij voor transparantie en zo dus ook in de kosten. Wij willen dat u voor een eerlijke prijs, goed werk geleverd krijgt. Bij het online boeken van een tegelzetten kunt u het aantal m² aangeven, waardoor wij direct een prijs voor u kunnen berekenen. Het is echter wel mogelijk dat de prijs nog iets veranderd wanneer er factoren zijn waar geen rekening mee gehouden is. Moeten de materialen bijvoorbeeld nog aangeschaft worden? Zijn er speciale materialen nodig om de klus correct uit te kunnen voeren? In dit geval zullen deze kosten ook nog doorberekend worden. Uiteraard ontvangt u voordat de tegelzetter de klus komt uitvoeren de correcte prijs, zodat u van tevoren weet wat de kosten zullen zijn.

Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen als u direct wilt overleggen met een medewerker van ServiceRight Klussen. Zo kunnen wij u direct een inschatting geven van de kosten, waarna u de offerte zal ontvangen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 18:00 bereikbaar via de chat. Boek direct of bel ons nu om uw tegelzetter te boeken.

In welke Nederlandse steden is een tegelzetter het meest gezocht?

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

ServiceRight Klussen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Tegelzetter geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Tegelzetter?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke