Timmerman

Bekijk de kosten van een timmerman

20%

Discount

23,40 Vanaf prijs

19,50   per uur

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

Timmerman

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per m2

Een timmerman is in te zetten voor verschillende klussen. De klussen die een timmerman voor u kan doen, zijn vaak klussen waaraan mensen toch eerst zelf willen beginnen. Toch kunt u voor sommige klussen beter een timmerman inschakelen. Zo weet u zeker dat het goed in elkaar wordt gezet en dat de klus netjes wordt afgewerkt. Een timmerman heeft er vaak de juiste diploma’s voor en weet dus hoe zij veilig de klus netjes kunnen afleveren.

Timmerman

23,40 Vanaf prijs

19,50 per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Apparatuur Gebruik

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Timmerman

Dat scheelt toch een hoop stress en daarnaast is de klus vaak ook sneller klaar dan dat u zelf aan de slag gaat. Wellicht denkt u dat het inhuren van een timmerman duurder is dan de klus zelf uitvoeren, maar de kans is groot dat er iets mis gaat of beschadigd waardoor u juist andere kosten moet maken. Wilt u er zeker van zijn dat een klus goed wordt uitgevoerd? Huur dan nu een timmerman in via ServiceRight Klussen.

Kan ik een allround timmerman inboeken?

 

Het is zeker mogelijk om via ServiceRight Klussen een allround timmerman te boeken. Dit is vooral aan te raden als u meerdere klussen in huis heeft die gedaan moeten worden. Hierdoor kunt u één klusser inhuren die alle klussen voor u uitvoert. Dit scheelt in communicatie en daarnaast ook vaak in de kosten. De klusser is er toch al en kan dan ook een aantal klussen achter elkaar uitvoeren. Een allround timmerman is in te zetten voor verschillende klussen. Zo kan het aan de ene kant zijn dat u een kast heeft die in elkaar gezet moet worden en daarnaast dat de kozijnen opnieuw geplaatst moeten worden. Een allround timmerman is voor diverse klussen in te zetten en daardoor kunnen zij bijna elke klus uitvoeren die er gedaan moet worden! Overleg van tevoren goed met de allround timmerman of de klussen die u gedaan wilt hebben ook mogelijk zijn om uit te laten voeren door de timmerman of dat hier een andere specialist voor ingeschakeld moet worden. Hierdoor bent u er zeker van dat wanneer de timmerman arriveert, ook echt de klus komt uitvoeren.

Wilt u liever een timmerman die gespecialiseerd is één klus, ook dat is mogelijk via ServiceRight Klussen. Er zijn timmermannen aangesloten die elke dag dezelfde klus uitvoeren en hierdoor snel en nauwkeurig kunnen werken. Wanneer er één klus is die bij u gedaan moet worden, dan is het handig om hier een specialist voor in te zetten. Dit kan bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel zijn of fundatie werkzaamheden. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisme en naast een allround timmerman, is het dus ook mogelijk om hiervoor te kiezen.

Kan ik een ervaren timmerman voor beton of natuursteen inboeken?

Ja, het is mogelijk om via ServiceRight Klussen een timmerman voor beton of natuursteen te boeken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u een timmerman wilt inschakelen om een beton of natuurstenen aanrechtblad wilt laten plaatsen. Dit is mogelijk via ServiceRight Klussen. Zoals eerder genoemd zijn er bij ServiceRight Klussen specialisten aangesloten op elk gebied. Het voordeel hiervan is dat u weet dat iemand de klus uitvoert die de ervaring heeft en de klus al eerder heeft uitgevoerd. De timmerman weet daardoor precies hoe hij of zij de klus moet aanpakken en wat er gedaan moet worden om alles naar wens uit te voeren. Wanneer de timmerman de klus niet kan uitvoeren, zullen zij dat ook aangeven. Zo kunnen wij u verzekeren dat de klus altijd goed wordt uitgevoerd. 

Een timmerman wordt ook regelmatig ingezet voor beton wanneer er betontegels geplaatst moeten worden. Dit komt steeds meer voor in verschillende tuinen of op een terras en daarmee zijn de betontegels tegenwoordig erg populair. Er zijn bij ServiceRight Klussen timmermannen aangesloten die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van betontegels. Wanneer deze klus voor u uitgevoerd moet worden, zullen we er ook voor zorgen dat er een ervaren timmerman wordt ingezet om de klus zo goed mogelijk voor u uit te voeren.

Naast specialisten in beton, zijn er ook timmermannen die gespecialiseerd zijn in het werken met natuursteen. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor grafstenen of speciale plekken in huis. Natuursteen heeft een unieke uitstraling en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Kan ik een timmerman voor een keuken op maat inboeken?

Wanneer er een nieuwe keuken geplaatst moet worden, wordt er eigenlijk altijd een keuken op maat gemaakt. Geen enkele keuken heeft dezelfde afmeting en daardoor moet er altijd een keuken op maat worden gemaakt. Nadat de keuken is gemaakt, moet deze nog worden geplaatst. Voor veel mensen is dit een lastige klus. Het zijn veel verschillende onderdelen en om dit eerst uit te zoeken kost vaak al veel tijd. Vervolgens moeten alle kastjes nog geplaatst worden en vergeet daarbij vooral niet de vaatwasser, de oven en de koelkast. Alles moet goed worden gemonteerd zodat de keuken veilig gebruikt kan worden. Daarnaast wilt u ook dat de keuken snel wordt gemonteerd, want niemand vindt het fijn om een tijdje zonder keuken te zitten. De timmermannen die zijn aangesloten bij ServiceRight Klussen kunnen de keuken op maat snel en goed monteren. 

Een timmerman van ServiceRight Klussen kan niet alleen de keuken op maat voor u monteren, maar ook helemaal maken vanaf het ontwerp. Samen in overleg wordt er een ontwerp voor de keuken gemaakt en vervolgens gaan de timmerman aan de slag om de keuken voor u te maken. Zodra deze klaar is, komen zij hem dan ook voor u monteren. Dit zorgt voor een uniek ontwerp voor uw keuken en daarnaast kunt u de keuken zo helemaal naar wens inrichten. Wilt u bijvoorbeeld een volledige keuken van hout op maat gemaakt hebben? Dan zijn daar verschillende specialisten die wij u kunnen aanbevelen die deze klus uitstekend voor u zouden kunnen uitvoeren! Wacht dus niet langer en boek nu uw timmerman voor een keuken op maat.

In welke Nederlandse steden is een timmerman het meest gezocht?

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

ServiceRight Klussen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Timmerman geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Timmerman?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke