Loodgieter

Bekijk de kosten van een loodgieter

20%

Discount

34,80 Vanaf prijs

29,-   per uur

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

loodgieter huren

The average duration of this service: 1 uur

Het werk van een loodgieter is een specialisme en kan erg lastig zijn als u hier geen kennis over heeft. Daarnaast is het belangrijk dat deze werkzaamheden goed worden uitgevoerd want als het mis gaat, kunnen de gevolgen groot zijn. Heeft u dus hulp nodig van een loodgieter voor werkzaamheden aan uw huis of andere locatie? Dit kan bijvoorbeeld het installeren van een nieuw toilet of een kraan zijn, maar ook het installeren van een CV. Het inschakelen van een loodgieter kan ook voor herstelwerkzaamheden.

Loodgieter

34,80 Vanaf prijs

29,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Apparatuur Gebruik

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

loodgieter huren

Wanneer er bijvoorbeeld een lekkage ergens is te vinden, kan een loodgieter op zoek gaan naar de plek waar de lekkage vandaan komt en misschien ook gelijk oplossen. De werkzaamheden van een loodgieter zijn erg uiteenlopend, maar een geschikte loodgieter kunt u altijd terugvinden via ServiceRight Klussen. Wij gaan op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt die het probleem voor u kan verhelpen!

Veelgestelde vragen over loodgieter

Wat doet een loodgieter?

Zoals eerder aangegeven, zijn de werkzaamheden van een loodgieter erg uiteenlopend. Het is mogelijk om een loodgieter voor verschillende dingen in te zetten. Een loodgieter kan bijvoorbeeld nieuwe leidingen aanleggen, maar ook een nieuwe CV-ketel aansluiten. Een loodgieter kan ook eventuele lekkage opsporen en oplossen. Bij lekkages loopt er water tussen de leidingen door en daardoor ontstaan er bijvoorbeeld vochtplekken op de muren of plafonds die uiteindelijk schimmelplekken kunnen worden. Dit is slecht voor de gezondheid en daarom is het belangrijk dat lekkages zo snel mogelijk goed opgelost worden. 

Veel mensen vinden het vaak lastig om een korte omschrijving aan te geven wat een loodgieter nou precies doet. In principe zorgt een loodgieter voor het installeren en repareren van leidingen, rioleringen, installaties en sanitair. Doordat een loodgieter zo’n divers takenpakket heeft, is de kans ook groot dat wanneer u een eigen huis bezit, u wel eens te maken heeft gehad met een loodgieter. Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter, kunt u terecht bij ServiceRight Klussen om de juiste loodgieter voor uw klus te zoeken en te vinden. U krijgt altijd een loodgieter toegewezen die uit uw buurt komt, zodat de loodgieter ook snel op de plaats van bestemming kan zijn.

Een loodgieter kan u ook helpen bij verstoppingen. Soms lukt het om dit zelf op te lossen, maar wanneer u dit niet lukt, kunt u een loodgieter inschakelen. Twijfelt u bij de klus of u een loodgieter kan inschakelen? U kunt dit altijd navragen zodat wij de juiste klusser kunnen sturen naar uw klus!

Kan ik een loodgieter met spoed inboeken?

Werkzaamheden van een loodgieter zijn vaak spoed werkzaamheden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer er een grote lekkage is. Voordat de schade nog groter wordt, is het van groot belang dat het lek zo snel mogelijk wordt gemaakt. In zulke gevallen is het mogelijk om een loodgieter met spoed te boeken. Wanneer u een loodgieter met spoed nodig heeft, kunt u dit online aangeven tijdens het boeken. Wij zullen dan direct voor u aan de slag gaan om een beschikbare loodgieter uit uw buurt in te schakelen. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten zijn verbonden aan het boeken van een loodgieter met spoed. Wanneer de opdracht geen spoed heeft, maar u weet wel al wanneer u de loodgieter nodig heeft, probeer dit dan zo snel mogelijk te boeken. Zo weet u zeker dat u op de gewenste datum de loodgieter kunt verwachten.

Wanneer de opdracht echt niet kan wachten, dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 ons bereiken via de chat zodat wij direct op de hoogte zijn van uw spoedopdracht en zo ook direct op zoek kunnen gaan naar een loodgieter in de buurt die u zo snel mogelijk kan helpen met de klus. Als u een loodgieter met spoed nodig heeft, kan het ook zijn dat dit op een doordeweekse dag is. Het hoeft dus niet zo te zijn dat het avond of weekend is. Spoed houdt in dat de loodgieter zo snel mogelijk bij u is, ongeacht welke dag het is of welk tijdstip.

Wat zijn de kosten van een goedkope loodgieter bedrijf?

Aangezien de werkzaamheden van een loodgieter zo breed zijn, lopen de kosten ook erg uiteen. Een simpele klus waarmee een loodgieter zo klaar is, is uiteraard goedkoper dan wanneer een loodgieter een lastige klus aanneemt. Het is daarom ook makkelijker om een uurtarief te geven, zodat u op basis daarvan een schatting kunt maken van wat de kosten voor u zullen zijn. Wanneer u geen idee heeft hoeveel uur een klus in beslag neemt, kunt u contact met ons opnemen. Samen met de loodgieters zullen wij u een schatting doorgeven en wanneer u een goede omschrijving geeft wat er gedaan moet worden, kan het ook zijn dat we u direct de kosten door kunnen geven. Wanneer het een complexe opdracht betreft, moeten we eerst in overleg met de loodgieter en kunnen we daarna een offerte versturen. 

De gemiddelde kosten per uur zijn €29 per uur. Wanneer het een kleine klus betreft, zien we steeds meer dat er wordt afgerekend op basis van het aantal uur. Dit zijn opdrachten zoals een ontstopping oplossen. Wanneer de klus een grotere opdracht betreft, kan het zijn dat er een vaste prijsafspraak wordt gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er een volledige badkamer geïnstalleerd moet worden. Voor beide partijen is het in dit geval prettiger om van tevoren een vaste prijs af te spreken, zodat jullie allebei weten waar jullie aan toe zijn en er geen verrassingen achteraf zijn. Dit biedt transparantie en geeft zekerheid. Zo hoeft u zich tijdens het uitvoeren van de opdracht niet druk te maken over de tijd die de loodgieter nodig heeft.

Kan een loodgieter ook leidingen verleggen?

U kunt een loodgieter uitstekend inzetten voor het verleggen van leidingen in huis. Dit is een van de specialisaties van een loodgieter en wanneer dit dus gedaan moet worden, raden we aan gelijk een loodgieter te boeken! Via ServiceRight Klussen kunt u zelf een loodgieter online inplannen. Zo bepaalt u zelf de dag en het tijdstip en komt de loodgieter op de gewenste datum op de gewenste locatie om de leidingen te verleggen. Maak de afspraak zo snel mogelijk, zodat we ook zeker kunnen zijn dat er een loodgieter in uw buurt beschikbaar is op de gekozen dag. Hoe verder u dit van tevoren kunt aangeven, hoe beter dat is!

Wanneer is het nodig om leidingen te verleggen? Dit kan bijvoorbeeld als u de keuken of badkamer gaat verbouwen, maar u wilt de indeling van de keuken of badkamer anders hebben. Had u bijvoorbeeld eerst de wastafel aan de ene kant zitten, maar wilt u die liever op een andere plek hebben? In dat geval is het nodig om de leidingen te verleggen. Wanneer de leidingen verlegd moeten worden, is het belangrijk dat de hoofdkraan eerst goed dichtgedraaid wordt. Al het water moet uit de leidingen zijn, voordat deze verlegd kan worden. De leidingen moeten vervolgens afgesneden worden en de leidingen moeten aan elkaar gekoppeld worden. Het is erg belangrijk dat dit goed gedaan wordt om lekkages te voorkomen. Een loodgieter heeft veel ervaring in deze taak en kan dit zonder problemen voor u uitvoeren.

In welke Nederlandse steden is een loodgieter het meest gezocht?

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

ServiceRight Klussen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Loodgieter geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Loodgieter?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke