Schilder

Bekijk de kosten van een schilder

20%

Discount

7,08 Vanaf prijs

5,90   per m2

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

Hoe kunt u een schilder inboeken?

Schilder huren

The average duration of this service: Tussen 0,25 en 0,5 uur per m2

Wilt u bepaalde bedrijfsruimtes of uw huis geschilderd hebben? Dan bent u bij ServiceRight Klussen aan het juiste adres! ServiceRight Klussen biedt niet alleen vakkundige schilders, maar ook professionaliteit. Via ServiceRight bent u altijd verzekerd dat uw opdracht vakkundig en accuraat wordt uitgevoerd. De voordelen van onze service zijn onder andere: vakkundige schilders, erkende klusbedrijven, gereduceerd tarief en u beslist daarnaast zelf de datum en het tijdstip waarop de schilder de klus moet komen uitvoeren.

Schilder

7,08 Vanaf prijs

5,90 per m2

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Apparatuur Gebruik

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Schilder huren

Het grootste voordeel waarom schilderwerk uitbesteed wordt is het gemak. Daarnaast kan de schilder het toch net even wat strakker schilderen! Kortom: bent u op zoek naar de juiste schilder die uw project perfect kan schilderen zonder dat u hier zelf moeite voor hoeft te doen? Boek dan direct online uw schilder en we gaan gelijk op zoek naar de schilder voor uw klus!

Veelgestelde vragen over een schilder

Kan ik ook een muur, trap, deur of plafond laten schilderen?

U kunt inderdaad ook een muur, trap, deur of plafond laten schilderen. Het maakt niet uit wat er geschilderd moet worden, maar u kunt alles laten schilderen door de schilders die zijn aangesloten bij ServiceRight Klussen. Zij weten ook hoe zij het resultaat het beste kunnen laten uitkomen en het langst kunnen behouden. 

Het verven van een trap is vaak een goedkopere optie dan de trap volledig renoveren. Echter is het wel belangrijk dat een trap goed wordt geverfd omdat er veel op gelopen wordt en de verf ook dan goed moet blijven zitten. Daarnaast ziet u bij het verven elke oneffenheid die er is. Het is dus belangrijk dat de trap goed glad en geschuurd is, zodat de trap ook echt mooi geschilderd kan worden.

Het verven van een plafond kan soms vermoeiend zijn omdat u continu met de armen omhoog staat te werken. Dit is de reden dat veel mensen er tegenop zien om het plafond te schilderen. Het is een stuk zwaarder dan normale muren verven. Ziet u er tegenop om het plafond te schilderen? Schakel dan een schilder in van ServiceRight Klussen zodat zij het gehele plafond voor u kunnen schilderen.

Een muur schilderen is vaak geen moeilijke klus, maar kan wel erg vermoeiend zijn. Tevens is het belangrijk dat de verf overal even dik is en zodra er lijnen getrokken moeten worden moeten ook de lijnen strak worden geverfd. Het lijkt dus makkelijk, maar ook de muren moeten wel met zorg worden geverfd. 

Kan ik ook op aluminium, kunststof en porselein laten schilderen?

Het is mogelijk om op aluminium, kunststof en porselein te laten schilderen door de schilders van ServiceRight Klussen. Het schilderen van aluminium, kunststof en porselein heeft wel een andere aanpak dan bijvoorbeeld een muur schilderen. Het is daarom belangrijk dat daar rekening mee gehouden wordt. De specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Klussen hebben ervaring in het schilderen van aluminium, kunststof en porselein en kunnen daarom zorgen voor een optimaal resultaat. 

Het klinkt misschien in eerste instantie een beetje gek: aluminium schilderen. Maar toch heeft u meer aluminium in huis dan u misschien denkt. Denk bijvoorbeeld aan uw brievenbus of misschien wel kozijnen. Wanneer u deze een nieuwe kleur wilt geven, moet u rekening houden met een aantal dingen. Het oppervlak moet goed ontvet worden en daarna moet het oppervlak ook geschuurd worden. Het is afhankelijk van wat u wilt schilderen, maar vervolgens brengt u een grondverf aan of een primer en vervolgens kan het oppervlak gelakt worden. Wilt u zeker weten dat het schilderen op de goede manier gedaan wordt? Schakel dan een professionele schilder in! 

Kunststof schilderen is niet heel ongewoon. Dit wordt veel gedaan en is dus ook zeker mogelijk om te schilderen. De stappen voor het schilderen van kunststof zijn: Ondergrond reinigen, schuren, reinigen en daarna eerst een primer en vervolgens lakken in de kleur naar keuze. Alles bij elkaar is het dus wel even werk en kunt u hier ook echt wel even mee bezig zijn! De schilders van ServiceRight Klussen nemen deze klus graag van u over!

In welke Nederlandse steden is een schilder het meest gezocht?

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

Schilder in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Schilder geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Schilder?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke