Badkamer renovatie

Bekijk de kosten van een badkamer renovatie door een badkamer specialist

20%

Discount

234,- Vanaf prijs

195,-   per m2

Geen Voorrijkosten

Uw Klus Verzekerd

Vaste Prijzen Inclusief Materiaal

Badkamer renovatie

The average duration of this service: Tussen 4 en 6 uur per m2

U wilt uw badkamer en toilet vervangen?

Bent u uw huidige badkamer helemaal zat en bent u echt toe aan een nieuwe badkamer? Kies dan voor een badkamer renovatie. Met een badkamer renovatie kunnen de klussers van ServiceRight Klussen de badkamer helemaal naar wens omtoveren. Wilt u alleen een nieuwe douche of wastafel of wilt u ook nieuwe tegels en een hele nieuwe indeling van de badkamer? Dit is allemaal mogelijk met een badkamer renovatie. De klussers bespreken eerst met u de wensen en kijken wat er mogelijk is in de ruimte.

 

Badkamer renovatie

234,- Vanaf prijs

195,- per m2

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Materiaal

Inclusief 20% korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Badkamer renovatie

De klussers geven u ook advies zodat uw badkamer misschien nog wel mooier wordt dan u van tevoren had kunnen bedenken. Vervolgens plannen ze samen een datum zodat ze op de afgesproken dag aan de slag kunnen en uw droombadkamer kunnen realiseren! Afhankelijk van wat er gedaan moet worden aan de badkamer, kunt u snel genieten van alle voordelen van een nieuwe badkamer!

 

 

 

Hoe gaat een expert te werk met mijn badkamer en toilet?

Wanneer uw badkamer en toilet vervangen dient te worden, zal onze expert eerst de oude badkamer en toilet verwijderen en de leidingen nakijken. Waar nodig vervangt hij deze. Wanneer de leidingen gereed zijn, zal de expert eerst het nieuwe toilet aanleggen, en de badkamer opnieuw betegelen, indien noodzakelijk en als dit uw wens is. Wanneer dit allemaal gereed is, gaat onze expert met de wasbak en eventuele ombouw, zodat u weer naar het toilet kunt, en hierna uw handen kunt wassen. Wanneer dit gebeurd is, zal onze expert uw douche en/of badkuip installeren. Hierna wordt alles netjes afgewerkt. De opties voor het afwerken zijn uiteraard bespreekbaar. Alles is mogelijk bij ServiceRight.

Wat zijn de kosten van een kleine badkamer renovatie?

De kosten van een kleine badkamer renovatie kunnen erg verschillen. De kosten voor een kleine badkamer liggen gemiddeld rond de €1.500. Vanzelfsprekend is het zo dat hoe meer u wilt in de badkamer, hoe duurder het zal worden. De kosten kunnen zo oplopen tot ruim €15.000. Het is daarom goed om eerst uw budget vast te stellen, zodat u op basis daarvan kunt bekijken wat er mogelijk is voor de badkamer renovatie en wat u eventueel op een later moment zou moeten doen. Het is hierbij ook sterk afhankelijk van hoe groot de badkamer is. Moet er bijvoorbeeld ook nog sloopwerk gedaan worden of is de badkamer helemaal leeg zodra de klussers komen? Al deze factoren hebben invloed op de prijs. Wanneer u er zelf voor zorgt dat de badkamer helemaal leeg is, zal dit alweer een stuk schelen in de kosten.

Wanneer u kiest voor een simpele, enkele wastafel zal dit ook een stuk goedkoper zijn dan wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een betonnen met hout wasbak met een dubbele wastafel. Hoe luxer u gaat, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk of u kiest voor stucwerk of voor tegels. Het is ook mogelijk om voor beide opties een offerte op te vragen zodat u beide opties kunt overwegen.

Wilt u exact de prijs weten? Neem dan snel contact op om uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij samen met de klussers een correcte prijs aan u doorgeven en weet u ook direct waar u rekening mee kunt houden bij een badkamer renovatie.

Wat zijn de voordelen van het vervangen van een badkamer en toilet

Wat zijn de voordelen van het vervangen van uw badkamer en toilet

  • Uw badkamer en toilet zijn weer helemaal nieuw
  • De badkamer en toilet worden hygiënisch afgewerkt, zodat u er meteen gebruik van kunt maken
  • De leidingen worden ook nagekeken, zodat de plaatsing grondig gebeurt
  • Uw badkamer zal er schitterend uitzien. U zult weer ontspannen gebruik kunnen maken van uw sanitaire voorzieningen

Waar kan ik ideeën opdoen voor badkamer renovatie?

Wanneer u heeft besloten om de badkamer te renoveren, kunt u beginnen met het verzamelen van ideeën voor de badkamer renovatie. Misschien heeft u al een duidelijk beeld in uw hoofd van wat u wilt met de badkamer en hoe het er uit moet komen te zien. Maar het kan ook goed zijn dat u nog geen idee heeft wat u met de badkamer wilt en dat u eerst nog wat inspiratie wilt opdoen. In dit geval kunt u goed op het internet terecht! Met name sociale media zoals Pinterest en Instagram zijn een goede inspiratiebron. U kunt hier namelijk op hashtags zoeken zoals #badkamer, #badkamerinspiratie en alle andere woorden die met badkamer te maken hebben. Zo kunt u heel veel afbeeldingen vinden van badkamers en kunt u zelf bepalen wat u wilt. Misschien ziet u een badkamer die u volledig zou willen overnemen, maar het kan ook zijn dat u van de ene afbeelding bijvoorbeeld de douche zou willen en van de andere afbeelding de wastafel. Zo kunt u zelf de badkamer naar wens inrichten.

Wellicht weet u wel al welke stijl u wilt, maar nog niet precies welke spullen. Dit maakt het al een stukje makkelijker om te kiezen. U kunt in dit geval gericht op zoek gaan naar bijvoorbeeld: landelijke badkamer, moderne badkamer of minimalistische badkamer. In overleg kunt u ervoor kiezen dat de klussers alle spullen aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf de spullen aan te schaffen zodat de klussers dit alleen hoeven te installeren.

Kan ik ook een badkamer renovatie voor een huurwoning inboeken? 

Het is ook mogelijk om een badkamer renovatie te boeken voor een huurwoning. Echter dient u hierbij wel zelf rekening te houden met goedkeuring vanuit de verhuurder. Wanneer u hierin vrijheid van de verhuurder heeft gekregen, kunnen we de badkamer renovatie voor u realiseren. Controleer dit dus altijd eerst goed, om niet later voor verrassingen te komen te staan. Dat zou zonde zijn van alle tijd, werk en vooral uw geld!

Wanneer u toestemming heeft van de verhuurder, gaat het proces verder zoals bij elke andere badkamer renovatie. In dit geval kunt u uw wensen doorgeven en moeten de klussers weten wat de afmetingen zijn van de badkamer zodat er een juiste offerte gemaakt kan worden. Wanneer u akkoord geeft op de offerte, kan er vervolgens aan de slag worden gegaan. U heeft precies besproken wat de verwachtingen zijn en wie zorgt voor de spullen en de afspraak voor de renovatie staat. Nu kunnen de klussers aan de slag en gaan ze van uw huidige badkamer een nieuwe, frisse badkamer maken waar u weer echt uw rust moment kunt vinden.

Het gebruik van een badkamer is niet alleen noodzakelijk, maar zorgt bij veel mensen ook voor even wat rust op de dag. Of het nou ‘s ochtends is voor een drukke dag begint of ‘s avonds na een lange dag even languit in bad liggen om helemaal tot rust te komen. Juist hierom is het zo belangrijk dat u zich prettig voelt in de badkamer en dat deze helemaal naar wens is!

In welke Nederlandse steden is een badkamer renovatie het meest gezocht?

ServiceRight Klussen servicepunten in Nederland

ServiceRight Klussen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Badkamer renovatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw klus dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en klusbedrijf waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw klus is in goede handen bij een van onze erkende klussers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Klussen voor uw Badkamer renovatie?

Al meer dan 6000 klusbedrijven zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Klussen

Alle klussen worden uitgevoerd door erkende klussers

Landelijk online platform met klantenservice

Vaste prijs inclusief materiaal

Uw klus is verzekerd

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7906 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Klussen

-20%

Laminaat leggen NU tijdelijk 20% korting

Bespaar een hoop tijd
Laminaatvloer perfect gelegd
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Loodgieter NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
Nette afwerking
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

-20%

Stukadoor NU tijdelijk 20% korting

Professionele gereedschappen
Woning wordt meer geld waard
Uw Klus Verzekerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke